Bemutatkozás

A Centrumban Ön van a centrumban!
 
Üdvözlöm a KreatívNyelv Centrum német tagozatában.
Dr. Kopasz Filoméla vagyok, 1991-ben végeztem a szegedi tudományegyetem német-történelem szakán. 13 évig tanítottam német és német nemzetiségi szakos hallgatókat a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar Német Nyelv és Irodalom Tanszékén.
A felnőttképzésen kívül óraadó tanárként, tanfolyami oktatóként, magántanárként nagy gyakorlatra tettem szert a középiskolás korosztály tanításában. Több érettségi vizsgabizottságnak voltam már elnöke, valamint az emelt szintű érettségi vizsga német tantárgyi bizottságában elnöki ill. tagi teendőket látok el.
Az érettségi vizsga mellett a Magyarországon akkreditált nyelvvizsgarendszereket is jól ismerem, tanítványaim nyelvileg és módszertanilag felkészülten mehetnek nyelvvizsgázni.   
Tanítványaim sikerein túl büszke vagyok arra, hogy tanulóimmal jó viszonyt tudok kialakítani, ami a kellemes hangulatú és eredményes órák alapja, továbbá képes vagyok őket a nyelvtanulásra motiválni, velük a német nyelvet megszerettetni. A német nyelvterületen különböző ösztöndíjakkal és magáncéllal eltöltött hosszabb-rövidebb idő pedig  lehetővé teszi számomra, hogy ne csak a német nyelvet, hanem a német nyelvű országok kultúráját, mindennapjait is megismertessem a közös munka során.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Egyéni óradíjak: 1000 - 2500 Ft
Óraidő: 45 perc
A fizetési feltételekről itt olvashat bővebben.

Olvassa el a nyelvtanulók értékelését, akik itt tanultak/tanulnak!
Tovább a Tanuló Értékeléshez

Nyelvoktatás

NYELVVÁLASZTÓ

Nyelv: német
Kontextusmotivált témák: gazdaság, idegenforgalom, keresztrejtvény, kultúra, magyarországi német kisebbség, országismeret (Németország, Ausztria, Svájc), történelem, üzleti kommunikáció (írásbeli és/vagy szóbeli), vendéglátás
Terület: Érettségi felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Társalgás, Szintentartás, Nyelvvizsgára felkészítés, Korrepetálás, Szókincsfejlesztés, Általános
Szint: Haladó, Középhaladó, Álkezdő, Kezdő, Profi
Korosztály: Egyetemista, Középiskolás, Általános iskolás, Középkorú, Idős
Interaktív feladatok: segítik Önt a gyakorlásban. Tekintsen meg egy kis ízelítőt ezekből!
Tovább a Mintafeladatokhoz

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam

Kínálat

Live-online órák tanárral:

> Egyéni időbeosztású nyelvórák. Keressen szabad időpontokat az Órarendben!
> Ingyenes próbaóra. Próbálja ki a live-online órát egy ingyenes próbaórán! Tovább a Jelentkezési űrlapra!

GYIK:

> Miért érdemes live-online nyelvtanulást választania?
> Mit érdemes tudni a live-online nyelvtanulásról?
> Technikai feltételek

Jelentkezés

A következő módokon tud jelentkezni:
  1. Ha egyéni időbeosztású órán szeretne részt venni, akkor először válassza ki az Önnek megfelelő időpontokat az Órarendben .
  2. Ha még nem szeretne választani, de érdekli ez a lehetőség, akkor csak töltse ki a Jelentkezési űrlapot , és segítünk az Önnek megfelelő tanulási forma kiválasztásában.

Jelentkezés!
Jelentkezése után hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A jelentkezés semmiféle kötelezettséggel nem jár!
KreatívNyelv Centrum © Dr. Kopasz Filoméla 2008-2017   |   © 2006-2017 Lingvico ILS Ltd.   |   Használati feltétel   |   Adatkezelés